O nama

JASNI CILJEVI

Misija


MISIJA Međimurje Interijera je svakom klijentu pružiti individualni pristup, pružiti mu kvalitetan uvid u naše proizvode i usluge. Za ostvarenje misije, pred rukovodeće i izvršne kadrove, postavljaju se jasni CILJEVI: Inovacije i Produktivnost, Tržište, Informatizacija, Kadrovi te Rentabilnost

PREPOZNATLJIVOST JE KLJUČ

Vizija


Naša je VIZIJA postati prepoznatljiva i najznačajnija tvrtka na području sjeverozapadne Hrvatske u izradu vrata i dovratnika.Društvo Međimurje interijeri d.o.o. je prisutno na tržištu 25 godina

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja proizvoda od drva gdje se posebni naglasak stavlja na proizvodnju unutarnje stolarije.

Tvrtka se specijalizira za izradu unutarnjih vratiju i dovratnika.

Svojim je individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima domaćih i svjetskih proizvođača omogućuje joj opstanak na tržištu u tako dugoj mjeri. Trenutno zapošljava 5 djetnika sa više desetljim iskustvo na području proizvodnje proizvoda od drva.

Društvo je tijekom godina surađivalo s najboljim tvrtkama u graditeljstvu što u Međimurskoj županiji, što u Hrvatskoj. Sve nove eminetne stambene zgrade u Međimurju mogu se pohvaliti našom unutarnjom stolarijom.

Osim osnovne djelatnosti, Međimruje interijeri posebnu pažnju polaže na području izrade staklenih vratiju s drvenim dovratnikom. Sjedište društva je u Hodošanu, Braće Radića BB, u općini Donji Kraljevec u Međimurskoj županiji te tvrtka ima izvrsnu poziciju usmjerenu prema trima državama: 1. Mađarskoj, Sloveniji, Austriji.

Međimurje interijeri je izvrstan odgovor na pitanje oko odabira unutarnjih vratiju, stolarije po mjeri, dovratnika, drvene fasade i stepenica.

Međimurje interijeri-Vaš partner u otvaranju novih vrata.